Barnehageopptak 2024

Skal barnet ditt starte i barnehagen i løpet av 2024? Da er det tid for å søke barnehageplass. Frist for å søke på hovedopptaket er 1. mars. 
 

Lierne kommune har ledige barnehageplass ved Sandvika- og Sørli barnehage fra 01.08.2024. Søknad om barnehageplass gjøres elektronisk via Visma Flyt Barnehages foresatte portal https://foresatt.visma.no/lierne 
Barnehagene i Lierne kommune arbeider med mål om at barna skal få ta del i det Lierne har å tilby. Vi ønsker å være en viktig del av Lierne og vi vil at barna skal få ta del i historien og kulturen slik at de kan få bygge en tilhørighet til heimplassen sin. Vi har tro på at familie, lokalsamfunn, barnehage, skole, opplæring, arbeid og fritid trenger å bindes sammen for å sikre en god utvikling for det enkelte barn.
Ønsker dere å få et innblikk i hva en barnehage er, kan dere ta kontakt med ønsket barnehage for å avtale et møte. Her kan dere få besøke barnehagen, og snakke med erfarne pedagoger om oppstart og tilvenning. Kanskje sitter dere inne med spørsmål om hva en barnehage er? Her får dere muligheten til å spørre om det dere måtte lure på. 

Oppvekst og velferdsetaten
 

Sandvika barnehage