Ring  dersom du:
-    Har spørsmål angående karantene eller isolering
-    Tror du er smittet og har spørsmål angående testing

Koronatelefonen er åpen alle hverdager mellom kl 08.00-12.00.
Tlf. 906 20 664

Lørdag, søndag og helligdager ringer du legevakt: 116 117

Kommunal planstrategi for Lierne – 2020-2023

Har du innspill til kommunal planstrategi for perioden 2020-2023 sender du innspillet(ene) til:

Lierne kommune, Heggvollveien 6, 7882 Nordli eller til

postmottak@lierne.kommune.no

innen 21.12.2020.

Nord universitet tilbyr fra høsten 2021 et nytt studietilbud innenfor sykepleie,
der studentene kan følge teoriundervisning via nett og bruke fire år på å oppnå
bachelorgraden.

LES MER HER (PDF, 277 kB)

Smittespredningen øker i samfunnet og regjeringen har kommet med nye nasjonale smittevernregler som alle må følge.

Endringer og nye tilknytningsløyper ligger nå ut på høring med frist den 13. desember 2020.

Høringsdokumenter finnes nedenfor:

OBS-OBS-OBS-OBS-OBS-OBS-OBS – Vi har blitt gjort oppmerksomme på at mange oppfatter dette som ett arrangement med størst fokus på avhengighet – MEN DET STEMMER IKKE – HOVEDTEMA ER PSYKISK HELSE OG HVA DET GJØR MED OSS SOM KJENNER NOEN SOM SLITER - uavhengig av bakgrunnen for problemene - så velkommen også til deg!

Husk fristen for søknad om skogfond og tilskudd til skogkultur 23. november.
Mer informasjon finnes på vår hjemmeside: lierne.kommune.no

Vi er glad for å kunne informere om at vår nye gjenvinningsstasjon i Lierne nå er ferdig og klar til å ta imot besøkende fra og med onsdag 28.10. Åpningstid ut oktober: Onsdag kl 14 -17. Fra November til og med mars er det åpent onsdager i partallsuker fra kl 14 -17.