Utleie av kommunale lokaler/haller

Reserver lokaler  Rutiner for renhold, oppvask og hygiene ved utleie av kjøkken Liernehallen samt skolekjøkken Sørli skole (PDF, 255 kB)

Etter at kommens servicetorg ble avviklet må leie av møterom og storsal på administrasjonsbygget skje via nett på kommunen hjemmeside.
Det er Kommunestyresalen (møterom) og storsalen som er tilgjengelig for leie. Nøkler kan hentes hos Samfunn- og utviklingsetaten.

NB: ved leie av klasserom på skoler må rektor kontaktes direkte (se nederst)

Step by step:

Som ekstern bruker må du først velge et eller flere bruksområder for å kunne få opp kalender med tilgjengelige tider. For mer spisset søk kan du også velge bygg, varighet på reservasjonen, dato fra og til, og klokkeslett fra og til. Når ønsket info er lagt inn, klikker du på "Søk"-knappen.

Når du får opp kalenderen kan du bla mellom dagene ved hjelp av pil-knappene på høyre side. Når du har funnet den dagen du ønsker å booke en resurs. Klikk på tiden du ønsker å reservere ressursen, eventuelt kan du klikke musepekeren ned i starttidspunktet du ønsker, holde nede knappen og dra bortover tidslinja frem til avslutningstidspunktet og slipp der.

Når du har klikket i ønsket tidspunkt får du opp reservasjonsstegene.


Steg 1 - Detaljer
Her ser du hvilke ressurs(er) du har valgt. Du kan legge til å fjerne ressurser dersom ønskelig. Startdato, starttidspunkt og sluttidspunkt er alle redigerbare dersom det er noe som ikke stemmer.
Du kan også velge om reservasjonen skal være et engangstilfelle, eller om du ønsker at dette skal gjentas. Til slutt må du bekrefte at du har lest og forstått vilkårene.


Steg 2 - Opplysninger
Her legger du inn formålet med reservasjonen, dvs. type av aktivitet samt hvem som er målgruppen for aktiviteten - eksempelvis Fotballtrening jenter 15 år. Dette er viktig for å kunne tilby gratis husleie til lag og foreninger i Lierne som har aktiviteter der minst 2/3 av deltakerne er 16 år eller yngre. Har du ytterligere informasjon som du mener er relevant for utleier, kan du notere dette i boksen "Ytterligere informasjon". 

Steg 3 - Kundedetaljer
Her må du legge til ditt mobilnummer slik at du kan få en kode på SMS for å komme deg videre i registreringen. Når du får koden skriver du den inn og klikker på Verifiser. Informasjonen her er ferdigutfylt ut fra hva som er registrert på telefonnummeret i telefonkatalogen. Øvrig informasjon må du fylle ut. Mangler du informasjon som er påkrevd vil feltet lyses opp med rødt når du klikker på Neste-knappen.

Steg 4 - Fullfør
Her får du et sammendrag av reservasjonen din, slik at du kan se over før du eventuelt fullfører reservasjonen.
 
Når du klikker på fullfør-knappen vil du få en pop-up om at reservasjonen var vellykket, og du vil også motta en sms som bekrefter at reservasjonen din er kommet inn i systemet.