For publikum som evt. ønsker å overvære møtene, bes kontakte Lierne kommune på tlf 74 34 34 00, eller postmottak@lierne.kommune før kl 08.30 tirsdag 25. januar, for tilsending av link.

Ordfører

Reiser til og fra Sverige

Kriseledelsen har jevnlige møter, og følger løpende med på smittesituasjonen lokalt.

Lierne folkebad åpner tirsdag 18. januar 2022.

Gjennom årene har vi hatt ulike situasjoner som har vist at vi som innbyggere og kommune kan bli sårbar på mange måter ved langvarig strømbrudd o.l. Beredskapsrådet i Lierne kommune utarbeidet denne informasjonsfolderen i 2018, og som da ble sendt ut til alle husstander i Lierne. Denne er korrigert med nye telefonnummer.

Ny utlysning av krisetilskudd på grunn av koronapandemien i Lierne kommune.

Fra den 28. desember 2021 innførte Sverige nye innreiseregler, hvor det kreves test før innreise for alle reisende (med noen unntak).