Informasjon om koronavirus

Her finner du oppdatert informasjon om koronavirus i Lierne kommune:Klikk her for informasjon

Koronatelefonen er åpen alle hverdager mellom kl 08.00-12.00.
Tlf. 906 20 664
Ved spørsmål, kontakt oss gjerne!

 

 

Skatteoppkreveren

Skatteoppkreveren

Det er Skatteoppkreveren i Midtre Namdal samkommune som står for skatteinnkrevinga og fører skatteregnskap for Lierne kommune frem til 1. november 2020. 
Fra 1. november 2020 overtar Skatteetaten ansvaret for skatteoppkreveroppgavene som kommunen har i dag. Skatteetaten vil med dette få et helhetlig ansvar for fastsetting, innkreving og kontroll av skatter og avgifter. Etter denne datoen er det ikke lenger skatteoppkrever (kemner) i kommunen. 
Mer informasjon vil bli lagt ut på www.skatteetaten.no
Oppgavene som overføres til Skatteetaten i november er blant annet behandling av restskatt, skattepenger til gode, tilleggsforskudd, forskuddstrekk, arbeidsgiveravgift, motregning og utleggstrekk knyttet til skattekrav, skatteattester og konto-/saldoutskrift for skatt og avgift."

 

Telefon: 941 78 000
Fax.: 74 21 71 51
E-post: skatteoppkreveren@midtre-namdal.no

Du kommer inn på inn på hjemmesida til Skatteoppkreveren på denne linken: 

http://www.midtre-namdal.no/skatteoppkreveren.165003.no.html

Her finner du kontonr. for betaling av skatt og arbeidsgiveravgift. Du finner ellers mye nyttig informasjon om skatt, skattekort og betaling av skatt på www.skatteetaten.no. Her kan du og bestille frikort og endring av skattekort ved hjelp av MinID eller bankID. Skal du betale tilleggsforskudd, og ikke har KID, kan du registrere KID i søkefeltet, så kommer du til et bilde for Lag KID-nummer.

Til toppen