Har du symptomer og trenger å bestille covid-test? Ring Lierne legekontor tlf 74 34 35 00 i legekontorets ordinære telefontid, alle hverdager kl 9-11 og 13-15.

Vaksinetelefonen er åpen mandag til torsdag i tidsrommet kl 14.30-15.30 tlf 477 63 197

Ved behov kontakt legevakt Tlf: 116 117 / 74 34 35 90

Har du spørsmål om innreisebestemmelser kan du se på nettsiden til FHI (Folkehelseinstituttet)

Vaksinasjon Covid-19 / Samtykkeskjemaer - vaksinasjon av barn og unge under 16 år

Vaksinasjon Covid-19

Status vaksinasjon i Lierne kommune!

I løpet av uke 34 har 257 innbyggere fått vaksine.

Vi får nye vaksinedoser til uka, og vi blir ferdig med 2. dose på nesten samtlige over 18 år som har ønsket å vaksinere seg.

Kontakt vaksinetelefonen hvis du tidligere har ønsket å avvente vaksine, men nå ønsker tilbudet.

Vi planlegger vaksinering av 16 og 17 åringer, fredag 10. september. Helsestasjonen har begynt å sende ut timer pr sms.

Ta kontakt på Vaksinetelefonen ved spørsmål!

Vi kontakter innbyggere når det er din tur for vaksine.

Vaksinasjon er gratis!

STUDENTER:

Studenter som har fått sin første dose i Lierne, vil få sin andre dose på studiestedet.

Vaksinetelefonen er åpen mandag til torsdag i tidsrommet 14.30-15.30, tlf 477 63 197

______________________________________________________

Koronavaksinasjon er en del av det nasjonale vaksinasjonsprogrammet, og kommunene skal tilby innbyggere vaksinasjon.

Basert på råd fra Folkehelseinstituttet har Regjeringen gitt følgende prioritering, med de øverste prioriterte først:

Prioriterte grupper

Hvem kan få koronavaksine

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egenerklæringsskjema

Når du kommer til vaksinering må du fylle ut et egenerklæringsskjema.

Fyll gjerne ut skjemaet i forkant og ta med til vaksinasjonsstedet.

Egenerklæringsskjema for koronavaksinering

Brosjyrer

Koronavaksine på 1-2-3 Kort informasjon om koronavaksiner med pictogram

Vaksine mot koronavirus - Comirnaty (BioNTech og Pfizer)

Det nye koronaviruset gir infeksjon i luftveiene. De fleste får ingen eller milde symptomer, men noen blir alvorlig syke. De eldste og de som har enkelte andre sykdommer fra før har størst risiko for å få alvorlig sykdom.

Mer informasjon om koronavirus og koronavaksine finner du på Folkehelseinstituttets (FHI) nettside:

FHI