UKM - Regionfestival i Grong

UKM logo - Klikk for stort bilde

Helgen 20-22.april 2018 arrangeres UKM (Ungdommens Kultur Mønstring) regionfestival i Grong.

 

Publisert av Jorunn Granheim. Sist endret 06.03.2018

 

 

Denne helgen samles over 400 ungdommer (deltakere) fra hele Nord-Trøndelag. Disse følges av 50 ledsagere fra sin kommune.


Det vil bli kulturell aktivitet i Kuben kulturhus fra tidlig morgen og til sen kveld både fredag, lørdag og godt utover søndag. Her blir det ungdommer i aksjon på scene, utstilling, film, workshops, aktiviteter, lyd, lys og nettredaksjon.

 

UKM skal være ungdomsdrevet og er vi veldig stolte over at vi har fått med oss til sammen 40 ungdommer fra kommunene Høylandet, Namsskogan, Lierne, Røyrvik, Snåsa, Overhalla og Grong til å drifte arrangementet. Dette er det bl.a Ungdomsrådene i kommunene som har bidratt til. Ungdommene vil jobbe i crew (arbeidslag) med hjelp fra voksne støttespillere på områder som for eksempel service, mat, trivsel og rigging. Opplæring for crew blir gitt søndag 8.april i Grong. Etter endt regionfestival vil ungdommene få en attest på at de har bidratt i crew på UKM .

 

Arbeidsgruppa i Grong ønsker deltakere, ledsagere, ungdomscrew og andre hjertelig velkommen til regionfestivalen denne helgen.

 

 

Fant du det du lette etter?