DYREEIER? Tilleggsprosjekt i HUNT 4

Forside Hunt - Klikk for stort bilde

HUNT EN Helse er et tilleggs prosjekt i HUNT 4.

Prosjektet skal blant annet studere sammenhengen mellom menneskers og dyrs helse.

Videre foreligger det en ambisjon om at husdyr-prosjektet skal videreføres ved kommende HUNT undersøkelser.

Publisert av Jorunn Granheim. Sist endret 11.01.2019

PLAKAT MED INFORMASJON (PDF, 2 MB)

FOLDER MED INFORMASJON (PDF, 193 kB)

I første omgang er det et sentralt mål om å bygge opp kunnskapsbasen knyttet til dyrehelsa i Nord-Trøndelag. Videre har prosjektet et potensial når det kommer til å si noe om dyrehelsa i avgrensede områder eller knyttet til de enkelte dyreslag. Siden dette er første gjennomføring er det imidlertid ikke realistisk å forvente tilbakemelding på enkeltdyr eller enkelt besetninger.

På HUNT stasjonen vil du få forespørsel om du kan tenke deg å delta på HUNT EN Helse Husdyr, samt utdelt nødvendig materiell.

Lierne Kommune oppfordrer deg til å bidra i kunnskapsgrunnlaget om dyrehelsa i kommunen.