Ring  dersom du:
-    Har spørsmål angående karantene eller isolering
-    Tror du er smittet og har spørsmål angående testing

Koronatelefonen er åpen alle ukedager mellom kl 08.00-12.00.
Tlf. 906 20 664

Ved behov kontakt legevakt Tlf: 116 117 / 73 34 35 90

Status vaksinasjon mot Covid-19 i Lierne kommune!

Lierne kommune har nå i uke 1 og 2 mottatt vaksiner, som er tilbudt og gitt til beboere ved Lierne Helsetun.

Fra uke 2 skal kommunene også, av de doser de mottar, gi 20 % til helsepersonell.

Vi er nå inne i en kartleggingsfase der vi ønsker å uthøre hvilke av våre innbyggere, i prioriterte grupper, som ønsker vaksine.

I uke 1 ble innbyggere i aldersgruppen 75 år og eldre kontaktet pr telefon.

Vi har nå kartlagt hvem i denne aldersgruppen som ønsker vaksine og hvordan de ønsker å bli kontaktet når vi har vaksinene tilgjengelig.

Tirsdag 12. januar ble det sendt ut sms til innbyggere i aldersgruppen 18-74 år.

Vi ønsker å

• kartlegge hvem i aldersgruppen 65-74 år som ønsker vaksine mot Covid-19.

• kartlegge hvem i aldersgruppen 18-64, med definert risiko for Covid-19 som beskrevet av FHI, som ønsker vaksine

Innbyggere i denne målgruppen som ønsker vaksine, ber vi kontakte oss pr tlf eller sms!

«Vaksinetelefonen» er åpen hverdager i tidsrommet 9-12.

Norge vil få tilgang på flere ulike vaksinetyper, men det er ennå usikkerhet knyttet til hvor raskt vi får vaksinene og kan tilby anbefalte grupper.

Vi trenger tidlig å få oversikt over hvem som ønsker vaksine.

Tidspunkt for selve vaksinasjonen får du av oss når det er din tur i henhold til prioriteringslisten.

Vi kontakter deg enten pr telefon eller sms

Mvh Helse og omsorgsetaten