Informasjon om koronavirus

Her finner du oppdatert informasjon om koronavirus i Lierne kommune:Klikk her for informasjon

Koronatelefonen er åpen alle hverdager mellom kl. 9.00-12.00. Tlf 906 20 664

Ring dersom du:
-    Tror du er smittet og har spørsmål angående testing
-    Har spørsmål angående karantene eller isolering

Ved behov kontakt legevakt Tlf: 116 117 / 73 34 35 90

Har du spørsmål om innreisebestemmelser ring Politi. Tlf 02800

Aktuelt

Pressemelding fra innstillingsutvalget i Lierne kommune Sak: Innstilling ny kommunedirektør

Pressemelding fra innstillingsutvalget i Lierne kommune
Sak: Innstilling ny kommunedirektør

Innstillingsutvalget for tilsetting av ny kommunedirektør i Lierne kommune vil med dette kunngjøre sin enstemmige innstilling etter en god og grundig prosess. Forslaget støttes av begge ansattvalgte observatører. 

Innstillingsutvalget innstiller Patrik Lundgren i stillingen som ny kommunedirektør i Lierne kommune.

Patrik Lundgren har vært en del av kommunens lederteam i snart 9 år i rollen som oppvekst- og kultursjef. Han har vært ansatt i Lierne kommune i ulike roller siden 2003. Han er utdannet cand. mag, har ulike skolerelatert, samt holder på med en master MBA innen strategi og ledelse. Patrik Lundgren (47) bor i Lierne kommune med sin familie.

Innstillingsutvalget er godt fornøyd med søkermassen og vedtaket. 

Innstillingen skal behandles i kommunestyret 29. april. 

Dersom innstilt kandidat takker nei til stillingen som kommunedirektør vil saken gå tilbake til innstillingsutvalget for videre vurdering og beslutning.

Sittende rådmann Karl Audun Fagerli går av med pensjon i august 2021, etter 26 år i rådmannstillingen i Lierne, og har lagt ned en formidabel innsats for Lierne samfunnet.   

Innstillingsutvalget ble gitt mandat gjennom kommunestyrevedtak 133/20. Utvalget har bestått av formannskapet i Lierne kommune, to tillitsvalgte, fra henholdsvis Fagforbundet og Utdanningsforbundet, en ansattrepresentant samt personalkonsulent som sekretær. Utvalget har vært ledet av ordfører Bente Estil. 

Rekrutteringsbyrået FREMO ble valgt som samarbeidspartner i prosessen etter en åpen konkurranse. Stillingen var lyst ut i media i perioden 24.02.21-06.04.21 og ved søknadsfristen var det totalt 15 søkere til stillingen. 
Ved tilslutning til innstillingen vil nærmere avklaringer om tiltredelsesdato og ansettelseskontrakt bli forberedt og avtalt mellom formannskapets forhandlingsutvalg og Patrik Lundgren etter kommunestyrets møte. 

Lierne, 27.04.21

Kontaktperson for mediene:
Ordfører Bente Estil, tlf. 482 54 674

Til toppen