Aktuelt

Nye oppgaver og nye utfordringer for vår Ordfører Bente Estil

Klikk for stort bilde Et Stortingsvalg fører med seg endringer på mange plan. Trøndelag Ap gjorde et godt valg og har fått Ingvild Kjerkol som helseminister, Terje Sørvik og May Britt Lagesen som Storingsrepresentanter.

Fylkestingsgruppa til Trøndelag Ap har nå lagt sin kabal for å erstatte de som nå har Stortinget som sin plass. 
Jeg vil ta over som leder for hovedutvalg for kultur og gå inn som medlem i fylkesutvalget. Jeg setter stor pris på den tilliten Trøndelag Arbeiderparti har vist med å gi meg denne muligheten.
For meg har det vært viktig at Namdalen skal beholde sin plass i fylkesutvalget etter at Terje ble stortingsrepresentant. Det har betydning for en region som vår å være representert i fylkesutvalget, som tar mange beslutninger som angår hele Trøndelag. Jeg ser slik fram til å jobbe for det jeg brenner for i en ny posisjon. 
Dette betyr at jeg søker fritak fra vervet som ordfører i Lierne, men vil fortsette som kommunestyremedlem for Lierne AP. 
Innbyggerne i kommunen har vist Lierne Arbeiderparti og meg stor tillit, og det har vært både en glede og ære og jobbe for Lierne-samfunnet. Og jeg vil understreke at det skal jeg heller ikke slutte med. Samtidig er jeg glad for at Lierne Ap har mange dyktige kandidater, og jeg er trygg på at ordførervervet blir ivaretatt på beste måte når vi har landet interne prosesser i partiet på hvem som tar over roret etter meg.

Nå ser jeg fram til nye oppgaver og nye utfordringer sammen med flinke folk i Fylkestingsgruppa til Trøndelag AP, resten av fylkestinget og dyktige ansatte i administrasjonen. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med vårt fantastiske kulturliv i hele Trøndelag sammen med hovedutvalg for kultur og særlig med mine partikollegaer Ellen Haugen Bergsrønning og Knut Ring

Til toppen