Har du symptomer og trenger å bestille covid-test? Ring Lierne legekontor tlf 74 34 35 00 i legekontorets ordinære telefontid, alle hverdager kl 9-11 og 13-15.

Vaksinetelefonen er åpen mandag til torsdag i tidsrommet kl 14.30-15.30 tlf 477 63 197

Ved behov kontakt legevakt Tlf: 116 117 / 74 34 35 90

Har du spørsmål om innreisebestemmelser kan du se på nettsiden til FHI (Folkehelseinstituttet)

Lierne-studenter

Skal du studere til høsten, folkeregistrert i Lierne kommune og ennå ikke fått første dose vaksine mot Covid19?

Lierne kommune ønsker å komme i dialog med ungdommer, 18 år og eldre, som planlegger å reise ut for å studere til høsten.

Vi ønsker å få en oversikt over hvor mange dette kan gjelde.

Vi har fått forhåndstall på antall vaksinedoser i uke 32, som tilsier at det kan bli mulig å få første vaksinedose før en reiser til studiestedet.

Folkehelseinstituttet har lagt føringer for at det skal være mulig å få vaksinen på studiestedet også, men de oppfordrer alle studenter til å benytte seg av tilbud om første dose koronavaksine i den kommunen de er folkeregistrert, selv om det innebærer reise. Dette er den raskeste måten å få første vaksinedose på.

Ta kontakt med Lierne kommune, vaksinetelefon 477 63 197, mandag til torsdag mellom kl.14.30 og 15.30