Informasjon om koronavirus

Her finner du oppdatert informasjon om koronavirus i Lierne kommune:Klikk her for informasjon
Har du symptomer og trenger å bestille covid-test? Coronatelefonen er åpen alle hverdager i tidsrommet 9-12. Ring tlf 906 20 664.

Vaksinetelefonen er åpen mandag til torsdag i tidsrommet kl 14.30-15.30 tlf 477 63 197

Ved behov kontakt legevakt Tlf: 116 117 / 74 34 35 90

Har du spørsmål om innreisebestemmelser kan du se på nettsiden til FHI (Folkehelseinstituttet)

Aktuelt

Informasjon om kollektivtilbudet fra 7. august 2021

Klikk for stort bilde  

Lørdag 7. august starter det nye kollektivtilbudet med buss og fleksibel transport i Trøndelag.
Sammen med tog vil dette utgjøre det totale kollektivtilbudet i ditt område.

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme enkelte justeringer i tilbudet frem mot oppstarten 7. august. Dette oppdateres fortløpende på atb.no/trondelag
 

Slik reiser du
Når du skal reise i, eller til og fra Lierne, kan du bruke regionlinjer og tog. I tillegg kan du reise med skolelinjer som også fungerer som lokallinjer. Skolelinjer og fleksibel transport kan benyttes av alle.

Fleksibel transport
For å reise kollektivt til og fra holdeplass kan du bestille fleksibel transport. Billettprisen er den samme for buss og fleksibel transport. Fleksibel transport er åpen for alle reisende. Bestill fleksibel transport på telefon 02867. Les mer om soner og annen informasjon om fleksibel transport på atb.no/lierne
Dette blir nytt fra 7. august
• Avgang kl. 06:30 fra Grong og avgang kl. 12:45 fra Skåle (Lierne) på linje 610 Grong - Sørli på hverdager utgår.
 

Nye busser
I august kommer nye og komfortable busser på alle linjer. Mange av bussene får sanntidsskjerm som viser neste holdeplass, i tillegg til annonsering over høyttaler om bord.
 

Ny app AtB
Appen AtB er utviklet spesielt for reisende i Trøndelag og skal etter hvert dekke alle behov du måtte ha som reisende. AtB Reise vil avsluttes 1. juli og erstattes av appen AtB for reiseplanlegging. På sikt vil den også erstatte AtB Mobillett for billettkjøp. Du vil med andre ord få alt du trenger til å planlegge og gjennomføre en reise i én og samme app. Les mer på atb.no/AtB-app eller kontakt oss på telefon 02820.

Til toppen