Ring  dersom du:
-    Har spørsmål angående karantene eller isolering
-    Tror du er smittet og har spørsmål angående testing

Koronatelefonen er åpen alle hverdager mellom kl 08.00-12.00.
Tlf. 906 20 664

Lørdag, søndag og helligdager ringer du legevakt: 116 117

Åpning av den nye gjenvinningsstasjonen i Lierne

Klikk for stort bilde

Vi er glad for å kunne informere om at vår nye gjenvinningsstasjon i Lierne nå er ferdig og klar til å ta imot besøkende fra og med onsdag 28.10. Åpningstid ut oktober: Onsdag kl 14 -17. Fra November til og med mars er det åpent onsdager i partallsuker fra kl 14 -17.

Stasjonen ligger like i nærheten av der den gamle var. Ta til venstre inn på Spjettveien like før du kommer til den gamle gjenvinningsstasjonen, så ser du gjenvinningsstasjonen i Spjettveien 12 på høyre side etter noen ti-talls meter.

Denne gjenvinningsstasjonen er den første som tar i bruk den nye merkeordningen for ulike avfallstyper. Det er en nasjonal merkeordning som avfallsbransjen har forsøkt å få til i mange år, og nå er den endelig klar - og Lierne er først til å ta den i bruk blant MNAs eierkommuner.